Algemene voorwaarden

BESTELLING
Bij bestelling ga je akkoord met de bestellings- en leveringsvoorwaarden van 'Baby pastel'.
In geval van (type)fouten in de prijs, waardoor de prijs niet meer in verhouding staat tot het product, heeft 'Baby pastel' het recht deze producten niet te verzenden. Per mail word je hiervan op de hoogte gebracht.
Alle prijzen zijn in euro, exclusief verzendingskosten, tenzij anders aangegeven.

​BETALING
Bij een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met het ordernummer, de aangekochte items, eventuele verzendingskosten en het eindbedrag.
De factuur wordt als PDF meegezonden samen met de orderbevestiging.

Je kunt veilig betalen met bancontact of via overschrijving. Via overschrijving wordt de bestelling pas verzonden nadat het geld op de rekening van Baby pastel gestort is.

BETALINGSGEGEVENS & REGISTRATIE
Bankrekeningnummer –
BTW: 

BETALINGSGEGEVENS

Baby Pastel


VERZENDING
Alle bestellingen worden verzonden met Bpost.


Bestellingen binnen België worden in pakjes of per brief verzonden. Hier komt een kost bij van 5 euro. Met track and trace code is dit een 8 euro.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze verzendingen en niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade tijdens de verzending.
'Baby pastel' is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door Bpost.

Zorg ervoor dat de adresgegevens juist ingevuld worden. Het zou zonde zijn als de bestelling niet aankomt als gevolg van onjuist verstrekte adresgegevens. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden.

LEVERTIJD
De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 10 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. 'Baby pastel' behoudt het recht de bestelling te cancellen en indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten. Indien de levertijd langer duurt dan bovenstaande info ivm vakantie of andere omstandigheden zal dit aangegeven worden op de homepage en op social media.

GARANTIE
Veiligheidsinstructies mbt items voor baby`s en kleine kinderen:De items worden zorgvuldig in elkaar gezet en gecontroleerd.
Bij ieder van deze items zal een veiligheidsinstructie meegezonden worden en is het aan de toezichthouder deze na te leven.Baby pastel kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor schade alleraard.
Baby pastel is niet aansprakelijk voor het gebruik van deze producten.
Controleer regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid mag u deze niet meer gebruiken.

Materialen die wij gebruiken zijn BPA-vrij, veilig voor je kleintje en het hout is onbehandeld en gladgeschuurd.

SPEENKOORDEN
- Het speenkoord dient alleen gebruikt te worden onder toezicht van een volwassene.
- Het speenkoord dient nooit meegegeven te worden naar bed of naar het wiegje.
- Laat jouw kindje nooit met het speenkoord slapen.
- Het speenkoord is bedoeld als hulpmiddel om het fopspeentje binnen handbereik te houden.
- Maak het speenkoord nooit langer en maak de knopen nooit los.
- Controleer regelmatig of er geen schade is aan het speenkoord. Indien je schade vaststelt, mag je deze niet langer gebruiken.
- Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten.
- Het gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid.

BIJTRINGEN

- De bijtring mag enkel gebruikt worden onder toezicht van een volwassene.
- De bijtring mag nooit meegegeven worden naar bed of naar het wiegje.
- Laat jouw kindje nooit met de bijtring slapen.
- Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Het gebruik van de bijtring is altijd op eigen verantwoordelijkheid.
- Controleer regelmatig of er geen schade is aan de bijtring. Indien je schade vaststelt, gebruik deze niet langer.


RETOUR
Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan kun je de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking, retourneren. Je krijgt het aankoopbedrag terug, exclusief verzendkosten. Mocht er tijdens de verzending een defect zijn ontstaan aan het item, laat het even weten via stefanie.delva@icloud.com . Graag het product goed beschermd in bubbeltjesenvelop/verzenddoosje naar ons terugsturen. Zodra wij het item ontvangen, sturen wij een nieuw exemplaar toe. Het is niet mogelijk om in opdracht en op maat gemaakte artikelen te retourneren.

Bij het aanvaarden van deze voorwaarden gaat u er ook mee akkoord dat er foto's van jouw besteld item online kunnen worden geplaatst op sociale media en op de webshop.  

POSTADRES (geen bezoekadres)
Baby pastel